Šios figūros iš tikrųjų labai tikroviškos, o joms pagaminti prireikė net pusės metų. Be to, gamybos procese dalyvavo pats K. Westas, rašo „Daily Mail“.

„Jos buvo gaminamos daugiau nei šešis mėnesius, o visuose figūrų gamybos etapuose dalyvavo ir pats Kanye“, - patikino šaltinis. „Netgi teko atidėti vaizdo įrašo filmavimus šešioms savaitėms, nes Kanye nebuvo patenkintas figūromis“, - pridūrė šaltinis.

Ypač daug dėmesio K. Westas skyrė Caitlyn Jenner figūrai.

„Kanye itin domino Caitlyn Jenner vaškinės figūros anatomija“, - teigė šaltinis. „Vis dėlto jis nė karto nesikonsultavo su Caitlyn, tik pasinaudojo translyčio atvaizdą savo vaizdo įraše“, - patikino jis.

Kontraversiškus jausmus daugeliui keliančiame K. Westo įraše rodomos šalia Ray J., Taylor Swift, Rihannos, Chriso Browno, Donaldo Trumpo, Caitlyn Jenner, Billo Cosby, George’o W. Busho ir Amber Rose vaškinių figūrų įtaisytos ir paties atlikėjo bei jo žmonos Kim Kardashian vaškinės kopijos.

Kai šis vaizdo įrašas buvo paviešintas, artima T. Swift drauge save vadinanti Lena Dunham išreiškė pasipiktinimą. Socialiniuose tinkluose ji paskelbė pasipiktinimo laišką, pavadindama K. Westo vaizdo įrašą viena labiausiai nerimą keliančių „meniškų“ apraiškų pastaruoju metu.

Su K. Karadshian 2007 m. susitikinėjęs Ray J. svarsto galimybę dėl šio vaizdo įrašo kreiptis į teismą. Kalbama, kad Ray J. ne juokais įtūžo sužinojęs, kad jo atvaizdas naudojamas vaizdo įraše, ir šiuo metu svarsto galimybę imtis teisinių veiksmų.

Ray J. atstovas Davidas Weintraubas patvirtino, kad šiuo metu svarstoma galimybė kreiptis į teismą. „Kanye labai daug kartų tai yra daręs, iš tiesų negalima jam leisti naudoti žmonių atvaizdų be jokių leidimų ar kompensacijų“, - patikino jis. „Panašu, kad tai tampa problema, per šešis mėnesius tai jau ketvirtas toks atvejis“, - patikino D. Weintraubas. „Kol kas nieko nenusprendėme. Buvo diskusijų, o šiuo metu mūsų teisininkų komanda sprendžia, ką gi su visais tais dalykais daryti“, - teigė jis.

Skandalingasis K. Westo įrašas pristatytas specialiai šia proga surengtame vakarėlyje birželio 24 d., o vos po 24 valandų jis jau pats prašėsi paduodamas į teismą. „Gal kas galėtų mane jau dabar paduoti į teismą, laukiu.“ – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)