26-erių Jessica Bell ir 30-ies Amelia Lassetter dabar žinomos kaip undinėlės Jessė ir Amelia. Šiuo metu jų pagrindinis darbas ir pinigų šaltinis - buvimas undinėlėmis. Moterys, pasipuošusios po 15 kilogramų sveriančiomis ir po kelis tūkstančius eurų kainuojančiomis uodegomis, linksmina paplūdimių ar akvariumų lankytojus savo pasirodymais, taip pat dalyvauja ir privačiose šventėse, linksmina vaikus per jų gimtadienius.

Beje, akvariumuose jos retkarčiais nardo net su rykliais!

Prie pat vandenyno užaugusi Jessica neslepia, kad daryti tai, kas išties yra tavo aistra, yra nepakartojamas jausmas. O jei dar kartu su tavimi tuo užsiima geriausia draugė, kurią pelnytai gali vadinti seserimi, šis džiaugsmas net padvigubėja.

Nuo uodegų, kurias moterys dėvi kiekvieną savo pasirodymą, jų pėdos yra nusėtos pūslėmis. Tačiau net ir tai jų nesustabdo daryti tai, ką jos tiesiog dievina. Skausmas, kurį jos jaučia nuolatos, anot jų, yra visiškas menkniekis.

Užsienio naujienų portalui Dailymail.co.uk moterys pasakojo, kad vaikai, stebintys jų pasirodymus, išties patiki, jog undinės egzistuoja. Net jos pačios tuo ima tikėti.

Beje, šios dvi draugės užaugo atskirai. Nuo pat mažumės undinėmis besižavinčios merginos susitiko vos prieš aštuonerius metus, studijuodamos tame pačiame universitete.

Viskas prasidėjo nuo vienos fotosesijos, kurioje Amelia pozavo prieš penkerius metus. Tąkart moteris įsispraudė į undinės uodegą ir fotoobjektyvams pozavo vandenyno pakrantėje.

Vos prasidėjusi Amelios kaip undinėlės karjera nutrūko - moteris pastojo ir susilaukė dvynių. Tačiau per šią pertrauką ji įkalbėjo savo draugę Jessicą prisijungti prie jos ir jau kelerius metus draugės yra tikrų tikriausios undinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)