Produktai:

200 g raudonųjų svogūnų,
g cukraus,
4 šaukštai druskos,
80 g česnako,
2 saldžiosios paprikos,
1,5 kg agurkų,
1 l baltojo acto,
1 šaukštas pipirų (nemaltų),
lauro,
juodųjų serbentų lapų,
petražolių ir salierų šaknų.

Kaip gaminti:

Paprikas perpjaukite perpus, išimkite sėkleles. Pipirus ir agurkus nuplaukite. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Česnakų skilteles perpjaukite perpus. Svogūnus supjaustykite skiltelėmis, agurkus – šiaudeliais, paprikas – kubeliais.

Actą užvirinkite. Suberkite cukrų, druską, pipirus, šaknis, daržoves ir blanširuokite 2 min. kiaurasamčiu ištraukite komponentus, sudėkite juos į švarius stiklainius sluoksniais su lauro ir serbentų lapais.
Užpilkite marinatu, užsukite stiklainius. Bus galima valgyti po savaitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)