Žiūrovą stebinti DELFI skaitytoja pranešė, kad organizatoriai ne tik verčia žiūrovus ilgai laukti, bet ir yra neva nepasiruošę koncertui. „Pusantros valandos laukiame pradžios, o tik dabar valo sceną. Panašu, kad jie koncerto pradžią nurodė gerokai per anksti, – piktinosi mergina. – Negana to, sumaišytos žiūrovų vietos. Visur aplink girdisi žmonių burbėjimas, esą kažkas užėmė jų vietas. Žinote, oras šiandien nelepina, tad tiek laiko laukti koncerto nėra normalu. Jie turbūt tyčiojasi.“

Tokį merginos skundą patvirtina ir koncerto feisbuko profilyje viešinami įrašai: „Žinokite, jau visi minimum po du kartus nusipirko kavos, išgėrė alaus, suvalgė keptos duonos ir nuėjo į wc – galit pradėt...“, „Ar šįvakar koncertas bus, ar nukėlėt į kitą dieną?“, „Baigiu prarast viltį, kad prasidės koncertas. Paprastai, man kai parašo, kad 8 ateit reikia, aš ir ateinu 8... O dar aplinkui pilna bumbančių dėl sumaišytų vietų, tai išvis vakaras nedžiugina. Organizacijai -3000 karmos taškų“.

Pirmadienio vakaras išties nelepina orais. Dar dieną feisbuke pasipylė skelbimai norinčių perparduoti arba tiesiog padovanoti turimus bilietus. Dauguma teisinosi nenorintys rizikuoti ir sušlapti ar sušalti koncerto po atviru dangumi metu.

Drąsiausi į botanikos sodą atvyko apsirengę lietpalčiai, kojas nuo drėgmės saugojo guminiais batais, o nuo lietaus slapstėsi skėčiais.

Pats Damianas į sceną užlipo po dešimtos vakaro. Net ir nepatenkinti žiūrovai ėmė ploti ir aikčioti iš nuostabos. Nors net ir prasidėjus koncertui netrūko pasipiktinimų dėl blogo garso.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)