Nors stebuklingas Islandijos žygis Europos čempionate nutrūko ketvirtfinalio etape, kuriame „vikingai“ 2:5 pralaimėjo šeimininkams prancūzams, G. Johannesoną vaizdo kameros ir fotoaparatai įamžino vienoje „Stade de France“ stadiono tribūnoje, kurioje 48-erių islandas savo nacionalinę rinktinę palaikė kartu su kitais Prancūziją užplūdusiais savo tautiečiais.

Nereikėjo nei išskirtinių sąlygų, nei VIP ložės. G. Johannesonas viso mačo metu stovėjo tarp aistruolių ir šūksniais bei skanduotėmis palaikė saviškius, o rungtynėms pasibaigus plojimais padėkojo futbolininkams už įsimintiniausią sporto pasiekimą šalies istorijoje.

Pažymėtina, kad šiuo metu pareigas dar einantis islandų prezidentas Olafuras Ragnaras Grimssonas rungtynes stebėjo iš VIP tribūnos, kartu su kitais svarbiais asmenimis.

Įvarčių liūtimi paženklintų ketvirtfinalio rungtynių apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)