Reikės:

1 kopūstas pailgas,
300 gr. ryžių,
800 gr. grybų (naudojau pievagrybius),
2 svogūnai,
3 morkos,
2 šaukštai pomidorų pastos,
pagal skonį druskos,pipirų,
žalumynų,
1 l. sultinio arba vandens.

Nuo kopūsto nuimam lapus ir apverdame.

Grybus susmulkiname,svogūnus kubeliais smulkinam, 2 morkas sutarkuojame ir viską apkepiname aliejuje.

Ryžius išverdame.

Į ryžius dedame kepintas daržoves su grbais,žalumnus smulkintus,prieskonius ir išmaišome.

Įdarą dedame ant kopūsto lapo ir sulankstome vokelius.

Dedame į stiklinį indą tinkamą kepti orkaitėje, uždedame 1 sutarkuotą morką beriame ant balandėlių, užpilame sultiniu, dedame pomidorų pastą ir troškiname orkaitėje apie 30 min.

Valgėme su bulvėmis.

Puikus patiekalas, kai norisi įvairovės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)