DELFI paklaustas, kaip gi jaučiasi po sudėtingos trečiadienio nakties, N. Antanavičius prasitarė, kad žaizdą burnos viduje medikams susiūti prireikė net aštuonių siūlių. Čia pat pridūrė, jog „viskas yra gerai“.

Pora Basanavičiaus gatvėje pastebėta paryčiais – apie ketvirtą valandą ryto – ir patraukė link „Laukinių vakarų salūno“, kur Mia koncertavo trečiadienio ir penktadienio vakarus.

Nors prieš keletą dienų būta ir streso, ir ašarų, ir smurto, šįsyk pora atrodė kaip niekad meiliai nusiteikę.

Primename, kad trečiadienio vakarą Palangoje, linksmybių kupiname „Laukinių vakarų salūne“ koncertavusi Vilija Pilibaitytė-Mia vakarą baigė tikra drama. Kol moteris koncertavo, jos vyras gerokai įsiaudrino ir sukėlė tikrą sumaištį. Apie įsiplieskusį kivirčą tarp Mios vyro ir baro lankytojų, pranešė DELFI skaitytojas.

„Palangos „Laukinių vakarų salūno“ klube siautėjo girtas Mios vyras. Kabinėjosi prie klubo lankytojų, moterims siūlėsi kartu su juo pabūti, kad sukeltų Miai pavydą. Kabinėjosi ir prie vyrų, buvo išprašytas iš klubo, tada sukėlė muštynes lauke.

Apsiverkusi dainininkė buvo klubo viduje ir nenorėjo išeiti į lauką“, – laiške rašo skaitytojas.

DELFI susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove Andromeda Grausliene, ši patikino, kad birželio 22-osios vakarą policija buvo gavusi net kelis iškvietimus į minėtą pramogų vietą, tačiau ne dėl Nerijaus: „Į policijos pareigūnus dėl šio įvykio kreiptąsi nebuvo. Tačiau Palangos policijos komisariatas buvo gavęs iškvietimą šiuo adresu dėl triukšmo. Vis dėlto nuvykus į įvykio vietą, pranešimas nepasiteisino, pažeidimų nebuvo nustatyta“.

Ir nors Mios vyrui trečiadienio naktį neteko susidurti su policijos pareigūnais, panašu, kad kivirče jis dalyvavo. Vėlyvą vakarą vyras buvo atgabentas į Klaipėdos miesto ligoninę. „Gavome pranešimą, kad pilietis Antanavičius naktį buvo atvežtas su sumušimo žymėmis“, – teigė A. Grauslienė.

Mios koncerto Palangoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)