Ketvirtadienio vakarą pajūryje buvo galima išvysti neseniai asmeninę dramą išgyvenusią Nataliją Bunkę. Po praėjusį savaitgalį įvykusio konflikto su buvusiu mylimuoju Vilmantu Diliu, kai šis, apimtas pavydo, suniokojo jos namus Klaipėdoje, atlikėja atsipūtė puikioje Vitalijaus Cololo kompanijoje.

Kartu jie vienos Basanavičiaus gatvės kavinės lankytojams padovanojo linksmą vakarą su daugybe dainų.

Trečiadienį Palangoje koncertavo ir atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia. Koncerto būta kurioziško, mat gerbėjams atlikėjos pasirodymo teko laukti gerokai ilgiau nei tikėjosi.

Be to, po koncerto pajūryje konflikto neišvengė ir jos vyras Nerijus Antanavičius. Vėlyvą vakarą jis buvo atgabentas į Klaipėdos ligoninę. Ant atlikėjos vyro kūno buvo sumušimo žymių.

Šiuo metu Palangoje vieši ir verslininkas Žilvinas Grigaitis – Joninių dieną garsus vyras, pasipuošęs trumpais raštuotais šortais ir baltais marškinėliais, ramiai važinėjo dviračiu pagrindinėmis miesto gatvėmis.
Ž. Grigaitis

Viename centrinės gatvės barų galima buvo išvysti ir bare poilsiaujantį atlikėją Radžį. Jis klausėsi palangiškiams puikiai pažįstamos Basanavičiaus gatvės pažibos – atlikėjos Aušrinės, kitaip žinomos kaip „Tikroji išdykėlė“.

Pagrindiniame šalies kurorte puikiu oru mėgaujasi ir šiuo metu pirmagimio besilaukianti atlikėja Gabrielė Grigolaitytė-Vasha. 6 mėnesį nėščia mergina Palangoje vieši kartu su savo mylimuoju krepšininku Ronaldu Rutkausku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)