Ingredientai
Uogos
1
l
Cukranendrių cukrus
90
g
Vanilinis cukrus su natūralia vanile
1
šaukštelis
Auksaspalvis sirupas
100
ml
Miltai
90
g
Cinamonas
1
šaukštelis
Avižiniai dribsniai
80
g
Sviestas
100
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2. Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
3. Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius.
4. Į rupią masę įmaišykite sviestą.
5. Tolygiai paskleiskite ant uogų. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
6. Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.
Skanaus!
Atsiliepimai