Tačiau kai kurie savo pirmųjų pasimatymų nė už ką dar kartą nenorėtų patirti.

Pažinčių portalas „Elite Singles“ paprašė internautų pasidalinti blogiausių pasimatymų patirtimi.

Pateikiame keletą bjauriausių pasimatymo scenarijų.

Jie viską nori kontroliuoti

„Per pirmąjį pasimatymą vaikinas man liepė užpildyti anketą. Klausimai buvo apie tai, ką aš mėgstu veikti sekso metu.“

Kontrolė gali dar ir kitaip pasireikšti – jei pasimatymo draugas/ė užsako tau patiekalą, net neatsiklausus tavęs, stebi kiekvieną vakaro detalę, jei kažkas ne taip ir iškart paniursta.

Kai kuriems žmonėms patinka kontrolės maniakai: jei esate tingus ar visad atsipalaidavęs, leidimas jūsų partneriui viską organizuoti gali tapti ir privalumu.

Niekaip nepamiršta savo buvusių

„Ji rodė man savo buvusio draugo nuotraukas, su kuriuo, beje, turėjo susitikti po pasimatymo su manimi. Dūsavo ir nuolat kartojo, koks jis gražus.“

Jeigu pasimatymo draugas/ė idealizuoja savo buvusį/ią, greičiausiai jūs niekada jai/jam neįtiksite. Tačiau būkite atsargūs ir su tokiais žmonėmis, kurie apie savo buvusius atsiliepia tik neigiamai ir neprisiima dalies atsakomybės dėl iširusių santykių.

Mano, kad jau turi jus visam laikui

Viena internautė pasakojo, kaip per pirmąjį pasimatymą vaikinas jai pasipiršo.

Susitikote pirmą kartą, bendraujate dar vos dvi valandas, o jau šnekate, planuojate, kur kartu švęsite Kalėdas – tai tikri pavojaus signalai. Greiti santykiai tai gana staigus posūkis abiems partneriams, todėl nereikėtų skubėti.

Susitikote su šykštuoliu/e

Kita mergina pasakojo, kaip vaikinas pasimatymą surengė... prekybos centre.

Nuo senų laikų taisyklės buvo labai aiškios: pirmąjį pasimatymą inicijuoja vaikinas, tai visada būna vakarienė, už kurią jis ir sumoka.

Šiais laikais pasimatymai yra paprastesni – labiau mėgstama išgerti kavos neformalioje aplinkoje, todėl ne taip svarbu, kas mokės už sąskaitą.

Tačiau vis tiek daugelis porų pasidalina sąskaitą arba viena pusė sumoka kitą kartą, žinoma, atsižvelgiant į uždarbio lygį.

Nori žūtbūt turėti antrąją pusę

„Po to, kai pasakiau, kad mums nieko neišeis, jis paklausė, ar neturiu daugiau vienišų draugių.“

Deja, tačiau tokie atvejai gana dažni, kad ir kaip neįtikėtinai skambėtų.