Pernai ji susilaukė didelio dėmesio atsikračiusi dvidešimt penkių kilogramų, ir panašu, kad išlaikyti gracingas formas jai pavyksta: šią savaitę ji pademonstravo pavydėtiną kūną su bikiniu. „Instagram“ svetainėje Lauren savo sekėjams įkėlė nuotraukas, kuriose pozuoja su baltu nertu bikiniu, išryškinančiu jos apvalias formas. Trikampio formos maudomas kostiumėlis dekoruotas juodomis metalinėmis detalėmis – jomis puoštos liemenėlės petnešėlės ir kelnaičių šonai. Šis maudomukas iš „Chasing Summer“ kolekcijos, kurią sukūrė Imogen Thomas. Tai meksikietiško stiliaus bikinis. Tiesą sakant, baltas maudomas kostiumėlis yra puikus pasirinkimas paplūdimiui, nes jis tobulai pabrėžia auksinį įdegį ir gali atrodyti išties stilingai.

Kelyje į aukštumas socialinės žiniasklaidos aistruolė turėjo įveikti nemažą konkurenciją – aplenkti visas keturias Kardashian-Jenner damas, įskaitant gundančių formų Kim Kardashian. Į šį reitingą, kurį sudarė „3D-Lipo Ltd.“, pateko ir Rihanna, Lorraine Kelly, Lucy Watson iš „Made In Chelsea“ bei Danielle Armstrong iš TOWIE.

Šių metų pradžioje Lauren sulieknėjo iki dešimto dydžio ir nuo to laiko savo naują figūrą labai aktyviai demonstruoja socialinėje žiniasklaidoje. „Instagram“ svetainėje ji skelbia gundančias asmenukes su bikiniais, įrodančias, kad išlaikyti pasiektą rezultatą jai pavyksta.

Dažniausiai nuotraukose pagrindinis akcentas yra chirurginiu būdu pagražinti jos privalumai – ji reguliariai puikuojasi 2014 metais atliktos krūtų didinimo operacijos, po kurios jos krūtys iš 34D padidėjo iki 34E dydžio, rezultatais.

2015 m. gegužės mėnesį Lauren pranešė apie savo ketinimą numesti 20 kilogramų, tačiau savo tikslą viršijo – sulieknėjo net penkiais dydžiais. Tokio rezultato pasiekti jai padėjo DVD plokštelė su pratimais, pavadinta „Lauren’s OMG! Workout“. „Amazon“ svetainėje ši plokštelė tapo geriausiai parduodama DVD plokštele.

Anksčiau Lauren prisipažino, kad prieš sąmoningai pasiryždama sulieknėti, ji jautėsi pasiekusi dugną – kokius penkerius metus ji kasmet priaugdavo po šešis kilogramus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)