Socialiniuose tinkluose anksčiau itin aktyviai bendravusi Vita pastaraisiais mėnesiais buvo atsitvėrusi tylos siena. Nei su žiniasklaida, nei su gerbėjais nebebendravusi moteris tyliai laukė šeimos pagausėjimo.

Birželio pradžioje jos šeimą papildė trečias vaikelis – antra dukra.

Mielai asmenukes socialiniuose tinkluose viešindama moteris džiaugsmingai rašė: „Man nesvarbu, ką apie mane galvoja“.

Pastarieji metai Vitai buvo labai neramūs. Vyras turėjo problemų su teisėsauga, jį žmona su vaikais lankė Lukiškėse, negana to, buvo pasklidę gandų, neva Vita, kol vyras atliko bausmę, šildėsi kito vyro glėbyje. Pernai metų pabaigoje automobilyje buvo nušautas Deimantas Bugavičius.

Tai nutiko automobilyje prie jo namų. Policijos duomenimis, lemtingą naktį šalia jo buvo ir V. Jakutienė, kuri šūvių metu buvo išėjusi atnešti raktų. Netoliese įvykio buvę asmenys teigia, kad po šūvio įvykio vietoje buvo girdėti ir moters klyksmas. Vėliau paaiškėjo, jog dainininkė laukiasi.

Pramogų pasaulyje netruko pasklisti kalbos, kad vaikelio tėtis – anapilin iškeliavęs D. Bugavičius. Šiuo metu vyksta J. Jakučio bylos nagrinėjimas, kur buvo į apklausas kviesta ir V. Jakutienė. Tačiau žinoma moteris pristatė medikų pažymą ir nagrinėjimai dėl jos nėštumo buvo atidėti vėlesniam laikui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (333)