Reikės:

1 kg vištos sparnelių,
vištienos prieskonių,
kukurūzų krakmolo (originaliame recepte reikia bulvių),
1 citrinos sulčių,
2 šaukštų medaus,
2 šaukštų pomidorų padažo,
aliejaus.

Nuplautus vištienos sparnelius perpjaukite per pusę. Apibarstykite juos prieskoniais ir apvoliokite krakmole. Taip paruoštus sparnelius, pašaukite į įkaitintą orkaitę maždaug pusvalandžiui, kol šie gražiai apskrus ir pasidarys traškūs.

Į keptuvę dėkite du šaukštus medaus, pomidorų padažo. Sudėkite keptus vištienos sparnelius, užspauskite citrinos sulčių ir viską gerai išmaišykite, kad sparneliai apliptų padažu.

Galite patiekti su ryžiais arba tik su daržovėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)