Naujosios dainos nėra vienintelis dalykas, kurį jubiliejiniams, dešimtiesiems metams scenoje, yra suplanavęs A. Rybakas. Atlikėjas rudeniui ruošia naują programą, kurią simboliškai pavadino „Entertainer“ – būtent taip jis apibūdina save ir visą vykdomą veiklą, dėl kurios jį žino ne tik bendrataučiai norvegai, bet ir didelė dalis likusio pasaulio. Dešimtmečio pasiekimų sąrašas apima viską, pradedant Eurovizija, vaidmenis filmuose ir teatre, parašytą vaikišką knygą ir daugybę išleistų muzikos kūrinių.

Naujasis singlas „I Came To Love You“ – pozityvi, vasariška pop stiliaus daina. Dainos pavadinimas išduoda ir kai ką daugiau – ši daina skirta vienam, Alexandrui labai brangiam žmogui – jo mylimajai. Nors atlikėjas nėra linkęs atvirauti apie nesenai užsimezgusius santykius, sprendžiant iš dainos teksto, panašu, kad ryšys tarp jų dviejų pakankamai šiltas ir romantiškas.

Kviečiame pasiklausyti ir įvertinti naujausią Alexandro Rybako dainą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)