Taip pat laimėta pirma vieta lygių balsų ir antra – sakralinės muzikos kategorijose. Choras atliko T. Luis de Victorios „Duo Seraphim“, J. Rheinbergerio „Salve Regina“, R. Lango „Cantate Domina“, J. Luciuko „Alleluia“, „Benedic anima mea Domino“, Vytauto Miškinio „Ave Regina coelorum“ ir Vaclovo Augustino „Anoj pusėj Dunojėlio“.

Vilniaus kultūros centro moterų choras „Liepos“ gyvuoja jau 27 metus. Šalies ir tarptautinį pripažinimą pelniusio kolektyvo nares sieja meilė choriniam dainavimui, didelės kūrybinės ambicijos ir entuziazmas.

Moterų choras „Liepos“

„Liepos“ yra pelniusios ne vieną apdovanojimą, laureato vardą. Pernai vykusiame tarptautiniame chorų konkurse Italijoje „Liepos“ buvo pripažintos „Geriausiu moterų choru“, taip pat laimėjo sidabro ir bronzos medalius.

Moterų choras „Liepos“

Choro vadovė ir dirigentė Audronė Steponavičiūtė-Zupkauskienė už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje 2015 metais apdovanta ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)