„Kažkieno vestuvių diena, vos nevirtusi laidotuvėmis“, – baisėjosi DELFI skaitytojas, vaizdo registratoriumi nufilmavęs situaciją kelyje prie Suginčių miestelio.

Jo atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip šeštadienio vakarą, apie 17.40 val. „Audi“ automobilio vairuotojas, panašu, norėjo aplenkti priešais jį važiavusią automobilių koloną. Nors jis lenkia išvažiuodamas į priešingo eismo juostą per punktyrinę liniją, šią eismo juosta važiuoja sunkvežimis, tad vairuotojui, kaip panašu iš vaizdo įrašo, tenka sugrįžti į savąją juostą ir išlįsti tiesiai priešais šventei papuoštą automobilį.

Į savąją juostą grįžęs lenkimą atlikęs vairuotojas tai daro per ištisinę liniją.

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus ir toliau fotografuoti KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus, o nuotraukas siųsti redakcijai baudoskvitas@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)