Viena komentaruose apie kainas pajūryje papasakojusi šeima šiuo metu kaip tik yra Palangoje. Komentare, kurį pavadino „Tiesiogiai iš Palangos“ jie sakė, kad 3 asmenų šeimai labai neišlaidaujant ten ką išleisti 50 eurų dienai, jei į šią sumą nėra įtrauktos kavinės išlaidos.

„Vidutinės kainos: sriuba 3-6 eurai, antras patiekalas – 7-12 eurų, kepsnys – 20 eurų, salotos – 5-8 eurai, alus – 2,5-3 eurai, kepta duona – 4-6(!) eurai. Aptarnavimo kultūra šlubuoja smarkiai (…). Vakare Basanavičiaus gatvėje – tradicinis balaganas. Kebabas gatvėje – 3 eurai, dviratis valandai – 3 eurai. Žmonių kol kas mažai – nuo aplinkinių kaimų marozų, „elito“ atstovų iki prabangių ponų, bet daugiausiai – šeimos. Šiaip kol kas ramu. Oras – 16 laipsnių, vanduo šyla, jau pasiekė 15.

3 asmenų šeimai „ubagaujant“ – 50 eurų per dieną, neįskaičiuojant viešbučio/apartamentų. Jei geras oras, viskas kaip ir ok, lyjant lietui nėrą, ką veikti – knygos, filmai, „Euro2016“ namuose“, – apie tai, kiek galima išleisti Palangoje, pasakojo šeima.

Kitas komentatorius slapyvardžiu „Mmm“ prisipažino ką tik grįžęs iš pajūrio – ten su žmona ilsėjosi 7 dienas.

„(...) Jei vakare niekur neini (į klubą), tai apie 50 eurų (užtenka), jei eini – 120-150 eurų. Mums nekainavo „plotas“, kur gyventi, nes Klaipėdoj turim butą (patys iš Vilniaus), bet kiek žinom, (nuomos) kaina nuo 10 iki 200 eurų, kas kaip nori. Jei tik lova ar kambariukas, tai bus nebrangiai, bet jei norėsit į viešbutį, kad būtų baseinas ir pusryčiai, tai para – apie 75-100 eurų. Kainos tos kaip ir kainos – vieniems didelės, kitiems – norma, bet turbūt niekas nesiginčys, kad veikt ten nėra ką!!!“, – apie poilsio kainas rašė jis.

Kita komentatorė, slapyvardžiu „Nuomonė“ nurodė, kad jų šeimai diena Palangoje su nakvyne kainuoja iki 100 eurų.

„50 eurų – vieno kambario butas, kompleksiniai pietus – 8 eurai (keturiems asmenims), kava – 2 eurai, alus – 2,8 euro. Vaikams ledai iš parduotuvės, gal kokie vafliukai iki 5 eurų, dviračių nuoma, dar kokie skanumynai (braškės, trešnės, žuvis ). Viskas – iki 100 eurų. Mes taip prasisukam, nu nėr ko „ėst“ einant per Palangą. Man tai – vaikystės prisiminimų miestelis, aš ten noriu grįžti“, – rašė ji.

O kiek Palangoje ar Lietuvos pajūryje išleidžiate Jūs? Kviečiame pasidalyti mintimis el.paštu pilieciai@delfi.lt arba čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (373)