Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Varškė 3 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite ir nusunkite atsiradusį skystį.

2. Pagardinkite druska, pipirais, tarkuotu muskatu.

3. Įmuškite kiaušinius, sudėkite pertrintą varškę, miltus ir smulkiai pjaustytą virtą arba keptą vištieną.

4. Įspauskite česnako ir gerai išmaišykite.

5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų (jo negailėkite), šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite kepti. Apverskite kai apatinė pusė gražiai apskrus.

6. Palaukite, kol gražiai apskrus antra pusė.

7. Patiekite su bruknių uogiene.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai