Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Obuolių actas 4 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Vanduo 2 stiklinės
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į sterilius stiklainius.

2. Morką ir krieno šaknį nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

3. Svogūną supjaustykite griežinėliais.

4. Į puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, prieskonius ir suberkite morkas, krienus, svogūną. Užvirkite ir virkite kelias minutes.

5. Marinatą su daržovėmis užpilkite ant burokėlių ir uždenkite. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą.

6. Skanauti burokėlius jau galite kitą dieną.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai