Santykių ekspertė Talia Goldstein sako, kad yra 4 aiškūs bruožai, kurie parodo, ar jūsų pora yra deranti tobulai.

1. Jūs keliaujate vienodai. Vienas geriausių būdų sužinoti, ar tinkate vienas kitam – kartu išvykti į kelionę.

„Gera pora yra tokia, kuri nori ir gali keliauti tokiu pat būdu“, – sako T. Goldstein. Jei vienas iš jūsų nori susikrauti kuprinę ir keliauti autostopu, o kitas – skristi aukščiausia klase? Tai – signalas, kad ne itin tinkate vienas kitam. Tokie dalykai parodo žmogaus gyvenimo būdą, tad jei kyla problemų keliaujant, jų gali kilti ir ateityje.

2. Turite bendrų pomėgių ir dalykų, kuriuos darote kartu. Tai gali atrodyti akivaizdu, bet supratimas, kad judviejų pora turi mėgstamų užsiėmimų, yra labai svarbus ir teigiamas dalykas. Tai nereiškia, kad jūs tiesiog mėgstate tą pačią meno rūšį arba klausotės tokios pat muzikos. Kiek svarbiau yra tai, kad tai būtų veikla, kurią darote kartu.

Pasak santykių ekspertės, puiku yra turėti 2 ar 3 užsiėmimus, per kuriuos pora bendrai leistų laiką.

3. Jūsų santykiai turi gerą balansą. T. Goldstein teigimu, sėkmingos poros pasižymi puikiu tarpusavio balansu, kai vienas asmuo yra „žvaigždė“, o kitas – „uola“.

„Aš pastebėjau, kad dauguma puikių istorijų yra apie poras, iš kurių vienas yra labiau mėgstantis bendrauti ir gyvenimą priimantis kaip vakarėlį, o kitas – stabilesnis ir ramesnis“.

Žmonės, turintys skirtingą energiją, linkę sutarti geriau ir dažniau giria vienas kitą. Tuo tarpu jei poroje abu partneriai yra labai dominuojantys arba labai intravertiški, tokios poros dažnai nesutaria.

4. Esate su tuo, kuris leidžia jums jaustis gerai. Turėtumėte būti su tuo žmogumi, kuris priverčia jus jaustis pačiu geriausiu. Deja, dauguma žmonių baigia santykius ir supranta, kad jie jau nebėra tokie, kokie iš tiesų buvo.

„Santykiai, kuriuose jaučiatės, tarsi tai būtų pati šauniausia jūsų pačių versija – štai geriausias būdas įsitikinti, ar esate puikus derinys“. Tai reiškia, kad santykiuose neturi būti įtampos ir bandymo pasirodyti geresniu, nei esama.