Talentingas 32 metų tėvas Nephi Garcia iš Floridos garsėja savo neįtikėtinais kostiumais, kuriuos siuva visai savo šeimai, kad ji galėtų pasipuošti jais lankydamasi šiame teminiame parke. Tie pasakų herojų kostiumai sulaukė tokio pasisekimo, kad dabar vyras kuria juos pardavimui ir iš to pragyvena.

„Prieš pusantrų metų mums buvo sunkus metas ir nuvykome į Disneilendą, aš nusprendžiau dukrai Lili sukurti kostiumą. Ji sulaukė tiek daug dėmesio, kad mes nusprendėme sukurti puslapį „Instagram“, pavadinimu Designer Daddy, – leidiniui „Daily Mail“ pasakojo N. Garcia. – Žmonės pradėjo man skambinti ir užsakinėjo kostiumus sau ir savo vaikams, tad aš mečiau mažmeninės prekybos vadybininko darbą, kad galėčiau tam skirti visą savo laiką.“

Nephi Garcia šeima

N. Garcia ilgus metus modeliavo ir siuvo madingus moteriškus drabužius, o jo darbai buvo demonstruojami aukštos klasės madų šou ir publikuoti Italijos žurnale „Vogue“, tačiau šią karjerą buvo sunku suderinti su šeima, todėl vyras pasirinko šeimą.

Dabar N. Garcia visą nuo šeimos liekantį laiką skiria neįtikėtiniems Disnėjaus filmų įkvėptiems kostiumams, kuriuos siūna savo šešerių metų dukrelei Lili, dvejų metukų sūnui Eddy ir vienerių sūnui Leo, taip pat 27 metų žmonai Bethanie.

„Mes dažnai išsipuošiame kaip šeima… Nemaniau, kad žmonės galėtų išsipuošti eidami į Disneilendą, o dabar mus ta mintis užkabino. Gyvename už 10 minučių kelio į pietus nuo Disneilendo ir pernai metais jame lankėmės 128 kartus, – sako N. Garcia. – Mes parke jau žinomi ir mums atvykus darbuotojai jau sveikinasi.“

Nephi Garcia šeima

Šeima pasirodė įvairiais neįtikėtinais kostiumais – nuo trečio dešimtmečio įkvėptos „Aristokačių“ („Aristocats“) interpretacijos ir daugumos princesių iki Piterio Peno ir Žaviojo princo.

Piteris Penas yra Lili mėgstamiausias ir ji turi net du – normalų variantą ir Piterio Peno įkvėptą suknelę, kurią ji tiesiog dievina, – toliau pasakoja N. Garcia. – Šiuo metu darbuojuosi prie „Gražuolės ir pabaisos“ („Beauty and the Beast“) suknelės, taip pat man tenka įveikti iššūkį sukurti Princesės Auroros suknelę, kuri iš rožinės pereina į mėlyną. Taip pat ketinu sukurti Dori kostiumą, kuris transformuojasi iš Nemo į Dori.“

Lili ir jos broliai kiekvieną kartą atvykę į parką pasijaučia šou žvaigždėmis, nes tėvo siūti kostiumai yra neįtikėtinai detalūs ir tikroviški. Jie sulaukia net tikrųjų filmų veikėjų pagyrų.

„Lili Pincesės kelis kartus sakė, kad jos suknelė yra geresnė ir jai tai patinka“, – džiaugsmo neslepia N. Garcia.

Nephi Garcia šeima

Vyras prie kiekvieno kostiumo dirba nuo 12 iki 40 valandų ir stengiasi proceso metu nesustoti siūti, kad būtų kaip įmanoma kūrybingesnis.

Kai jo puslapis „Instagram“ sulaukė daugiau kaip 104 tūkstančių pasekėjų, jis įsteigė sėkmingą įmonę „Little Bright Dress“ ir labai tikisi, kad jo sėkmė įkvėps kitus siekti savo svajonių.

„Jeigu ir yra kažkas, kuo norėčiau pasidalyti iš patirties, tai jeigu norite siekti savo svajonių, tiesiog tai darykite, – kalbėjo laimingas vyras. – Nesirūpinkite pinigais ar tuo, ką pamanys žmonės. Aš esu įrodymas, kad galite įgyvendinti savo svajones ir mėgautis kiekviena sekunde“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)