Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite arba panaudokite jau virtas. Sutrinkite su sviestu ir pagardinkite druska.

Smulkiai supjaustytą svogūną dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Įspauskite česnakų ir maišant kepkite kol ims geltonuoti.

Suberkite faršą, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir muskatu. Maišant šiek tiek apkepkite.

Suberkite į mėsą smulkiai tarkuotas morkas.

Kepkite vis pamaišant kol gražiai apkeps.

Suberkite šparagines pupeles (jas galima supjaustyti į kelias dalis) ir konservuotus nusunktus kukurūzus.

Maišant kepkite dar porą minučių.

Mėsą supilkite į stiklinį, keramikinį kepimo indą arba keptuvę aukštais kraštais. Išlyginkite.

Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Ant viršaus užberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai