Tiesa, pora pajūryje nenakvojo, tačiau pietavo, pramogavo bei turėjo sumokėti už degalus. Kviečiame perskaityti skaitytojo patirtį, kuria jis pasidalijo komentaruose, ir papasakoti, kiek diena Palangoje atsieina Jums?

DELFI komentatorius – apie dienos išlaidas Palangoje

„Padariau išvadą – Palangą keikia tik tie, kurie nėra normaliai pakeliavę... Kuo daugiau aplankiau užsienio kurortų, tuo labiau patinka Palanga. Apskritai, Lietuvos oras vasarą yra nuostabus, palyginus su kepinančiu karščiu pietų šalyse vasarą.

Į Palangą vasarą aš važinėju kiekvieną laisvą savaitgalį, „Šiauliai-Palanga“. Ryte dviese išvažiuojam, vakare grįžtam... Dujos – 30 litrų po 0,37 euro (11,1 euro) + kompleksiniai pietūs po 4,5 euro +- 2 alaus po 2,8 euro + 6 eurai už dviračių nuomą valandai + ledai dukart po eurą = viso labo, tik 36 eurai.

O savo kosus, egiptus ar turkijas vasarą pasilikite sau... Kol buvau jaunesnis ir galėjau gerti 7 dienas iš eilės, tai žavėjausi „UAI (ultra all inclusive; angl. ultra viskas įskaičiuota). Dabar, kai jau 50 metų, visa tai kelia šypseną... Dabar ką tik grįžau iš Austrijos-Italijos, rugsėjo pradžioje važiuosiu į Kroatiją, kai ten oras bus 25 laipsnių, o jūra – 23“, – apie poilsį Palangoje ir būsimus atostogų planus rašė komentatorius.

O kiek Palangoje ar Lietuvos pajūryje išleidžiate Jūs? Kviečiame pasidalyti mintimis el.paštu pilieciai@delfi.lt arba čia.