Dvi energijos

“Senolės atvyko, kad suderintų mūsų planetoje jin bei jan energijas ir padėtų moterims susigrąžinti tai, ką jos vadina “giluminiu moteriškumu”. Jei šiuo ypatingu metu, kai keičiasi planetos energetinis laukas, moterys susivienys ir nuties per pasaulį moteriškosios energijos tinklą, Žemė bus išsaugota”, - rašo knygos autorė.

Šaron MakErlein trisdešimt metų konsultuoja žmones vedybų ir šeimos klausimais. Ji taip pat yra menininkė ir prityrusi sodininkė, sukūrusi savo namuose bei sode nuostabią aplinką. Siūlome prasmingų citatų iš anglų kalba išleistos knygos. Tikriausiai nesvarbu, ar jas priskirsime kiek mistiškoms senolėms, kaip autorė, ar įsivaizduosime taip prabilus ją pačią.

“Šioje kultūroje labai ilgai vyravo jan, vyriškoji energija, o jin, moteriškoji energija, nusilpo, jos ėmė trūkti. Moterys nebežino, kaip naudotis savo jėga, jos priešinasi savo prigimčiai. Tačiau kaip tik tai yra jų grožio paslaptis. Jausdamos šį trūkumą moterys ieško išorinio savo esmės ir vertės pripažinimo, išleidžia daugybę pinigų, kad būtų įvertintos išoriškai”.

Grožis tapo preke

“Jūs esate įpratę teisti ir vertinti kitą žmogų, taip elgdamiesi neleidžiate pasireikšti jumyse slypinčiai gyvenimo jėgai, nereikalingai kenčiate, griaunate ne tik savo, bet ir kitų gyvenimus, apskritai nevertinate gyvenimo”.

“Jūs, moterys, pripratote būti menkinamos, nes jums daugybę metų kažkas kalė į galvą, kad esate “žemesnės” ar “blogesnės”. Niekas nevertina to, kas būdinga tik moterims, ir pašiepia moteriškąją intuiciją ar vidinį žinojimą. Moterys pyksta, kad vyrai jų nevertina ir kartais net žemina, - kalbėjo Senolės, - tačiau ar daug kas supyksta, kai moterys nevertina kitų moterų? Dėl perdėto vyriškųjų savybių sureikšminimo moterys, kaip ir vyrai, darosi vis netolerantiškesnės savo seserų atžvilgiu”.

“Moterys intuityviai žino, kad grožis yra jėga, o jėga yra grožis, ir trokšta būti gražios todėl, kad nori būti stiprios. Tačiau jei grožis neturės jėgos, jis bus naudojamas blogam, juo piktnaudžiaus kiti arba pats žmogus. Gražios moterys ar gražūs vyrai, nepasižymintys vidine stiprybe, tampa pasaulio vergais”.

“Nešvaistykite laiko išorėje ieškodamos to, ko jums, jūsų nuomone, reikia. Užuot tai dariusios, geriau nukreipkite dėmesį į jumyse esantį jėgos šaltinį. Ieškokite grožio bei jėgos savo viduje ir rasite juos”.

Skausmas - ženklas

“Skausmai ir ligos prasideda tada, kai senoji energija priešinasi naujajai”, - paaiškino senolės. “Skausmingos kūno vietos yra “susikirtimo taškai”, kurie atsiranda žmogui keičiantis ir augant. Moteriškoji jėga - labai rimtas dalykas, - atsakė jos ir linguodamos galvas tęsė: - Gyvendami Žemėje jūs galvojate, kad būti moteriškai - tai būti garbinamai, koketuoti ir mokėti manipuliuoti. Tačiau iš tikrųjų taip nėra. Moteriška moteris pirmiausia turi būti ORI!”

“Pasaulyje nėra jėgos, kuri galėtų sulaikyti ir įveikti nevaldomą jang energiją, - pasakė jos, - jin išsekusi ir neįveiks jan, kuri vis labiau siautėja ir darosi kaskart žiauresnė. Žmonės, kurie gyvena Žemėje šiuo metu, kai taip pažeista pusiausvyra, tiki, jog gyvenimas turi būti sklidinas žiaurumo”.

“Tikėk, kad duodama pati gausi, - atsakė jos, - jei duosi nuoširdžiai, vėliau būtinai ką nors gausi. Reikia duoti nuoširdžiai. Jei duodi nenuoširdžiai, geriau visai neduoti”.

Judėjimas atneša gaivą

“Kaip teka upėje vanduo, taip ir gyvenimas turi eiti į priekį įveikdamas sąstingį, ligas ir blogį. Judėjimas atneša gaivą, naujoves, aiškumą. Jin ir jan energijų pokyčiai sujudins stovintį vandenį, išstums tai, kas pasenę”.

“Jei dėmesys nukreiptas į išorę - o tai yra vyriškoji savybė - žmogus negali paimti tai, kas jam duodama, nes jis pernelyg užsiėmęs, pernelyg daug dirba ir per daug stengiasi visko įsigyti. Pusiausvyra išsilygins, kiekvienas žmogus jaus tai savo širdimi, protu bei kūnu. Gyvenimas bus ne kančia, ne išbandymas, o malonumas!”

“Daugelio nerimo ir depresijos priežastis yra ta, jog žmogus nejaučia savo kūno. Jis per ilgai buvo atskirtas nuo kūno. Kartų kartos buvo atskirtos nuo žemės. Tai negerai!

“Rūpindamasi augalais bei gyvūnais nesunkiai pajusi žemės šventumą. Tai galima daryti kasdien ir bet kur. Tai darydama sustiprinsi šventumo energiją, tavo gyvenimas taps šventas”.

“Kur tik žmogus rūpinasi kuo nors, ten yra šventa vieta. Tokios vietos: akvariumai, gėlynai, gėlių vazonėliai spinduliuoja gėrį ir kiekviena iš jų prisideda prie žemės šventumo stiprinimo, kuris seniai nusilpęs”.

Priimk meilės ženklus

“Kiekvienas meilės ženklas - ypatingas. Nusišypsok vaikui, nepažįstamam žmogui - tai ypatingas veiksmas. Apkabink liūdintį žmogų, išreikšk užuojautą - tai ypatingas veiksmas. Vertink meilę, esančią kiekvienoje širdyje, - kalbėjo jos švelniai, - ir nenusimink, jei žmogus skuba, nervinasi ar pyksta. Tai tik išorinė laikino pusiausvyros sutrikimo išraiška. Kiekviename žmoguje yra meilė. Vertink ją”.

“Panirk į savo vidaus gelmę ir tai, ką darai, daryk nuoširdžiai, su meile. Kad tai galėtum daryti, pirmiausia turi panirti į savo vidaus gelmę ir ten pajusti savo kūną, žemą vibraciją viduje. Tai gyvenimo vibracija. Ta pati vibracija yra medžiuose, žmonėse, kurie sėdi šalia, maiste, kurį valgai, kėdėje, ant kurios tu sėdi”.

“Pajutus nerimą, nespėdama atlikti darbų, iškilus daugybei rūpesčių, paliesk žemę, kokį nors augalą, gyvūną ar savo kūną. Jie visi sukurti iš žemės. Palaikyk rankose medžio gabalą ir prisimink, iš kur jis atsirado. Žemė tave myli ir laukia, kad pas ją sugrįžtum. Ji nori bendrauti su savo vaikais ir kai kurie iš jūsų taip pat to nori. Metas tai daryti”.