Naujas „Ten Walls“ turas kalba apie vienybę. „Šis turas apie gyvenimą be sienų laisvoje visuomenėje. Neklijuojant etikečių, neskirstant žmonių į vienokius ar kitokius, pagal jų rasę, religiją, seksualinę orientaciją ar plaukų spalvą. Smagu, jog savo pasirodymu mes galime prisidėti prie šios aktualios idėjos. Muzika yra universali kalba, kurios misija yra ne skaldyti, o vienyti ir mes visus kviečiame ją išgirsti“, – koncerto idėją pristatė „Ten Walls” vadybininkė Diana Adomaitė.

„Equalized“ turo metu skambėjo visiškai nauji ir dar niekur negirdėti „Ten Walls“ kūriniai. Vienas jų netrukus pasirodys vinilinėje plokštelėje. Naujojo EP pavadinimas yra „Italo“, kurį sudarys du kūriniai, tačiau vinile klausytojai ras ir išskirtinį kūrinį, kuris debiutavo pasirodymo Vilniuje metu.

Gerbėjai turėjo galimybę išgirsti ir į „BBC Radio 1“ patekusius bei aukščiausias vietas Europos topuose užėmusius hitus, tokius kaip „Requem“ ar „Walking with Elephants“. Visi šie kūriniai po turo suguls į debiutinį „Ten Walls“ albumą, kuris prekyboje turėtų pasirodyti jau šį rudenį.

„Ten Walls“ pasirodymą Vilniuje apšildė naują EP pristatantys lietuviai „Roe Deers“ bei debiutinį albumą šį savaitgalį išleidžiantis vilniečių elektronikos duetas „Black Water“ ir didžėjus iš Nyderlandų „Kimou“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)