Nuosprendis buvo pakoreguotas dėl buvusio Alytaus mero Česlovo Daugėlos ir Viešųjų pirkimų komisijos pirmininko Dobilo Kurtinaičio. Č. Daugėlai Teismas į paskirtos 150 MGL baudos dydį įskaičiavo suėmime išbūtą laiką (30 parų, kas atitinka 60 MGL) ir paskyrė galutinę 90 MGL baudą; taip pat pašalino iš nuosprendžio per klaidą nurodytas aplinkybes - kad jis parengė nusikalstamą veiką - turto iššvaistymą bei kad klastodamas dokumentus siekė turtinės naudos sau, motinai ir juridiniam asmeniui, kurio akcijų turėjo. Dėl D. Kurtinaičio teismas iš aprašomosios nuosprendžio dalies pašalino aplinkybę, kad jis panaudojo suklastotus tikrus dokumentus.

Kita nuosprendžio dalis liko nepakeista, 9 apeliaciniai skundai atmesti: visiems 11-kai skundus pateikusių nuteistų asmenų reikės sumokėti įvairaus dydžio baudas. Visi kaltinamieji liko išteisinti dėl turto iššvaistymo.

Nors Č. Daugėla skunde teigė dokumentų neklastojęs, kitiems jų klastoti ar naudoti nenurodęs, tačiau byloje esą įrodymai liudija, kad meras žinojo, kad viešųjų pirkimų konkursai papildomiems Alytaus miesto stadiono rekonstrukcijos darbams ir ekrano pirkimui ir įrengimui bus vykdomi fiktyviai, iš anksto žinant konkurso rezultatus. Pirmosios instancijos teismas yra nustatęs, kad viešieji pirkimai buvo vykdomi atbuline data: pirma atlikti papildomi darbai ir pastatytas TV ekranas, tuomet buvo organizuojami viešieji pirkimai šiems jau atliktiems darbams. Byloje yra duomenys, kad Č. Daugėla apie papildomų darbų atlikimą žinojo iki viešųjų pirkimų procedūros, jis apie tai kalbėjo su savivaldybės administracijos direktoriumi.

Taip pat teismas, tikrindamas apygardos teismo nuosprendžio pagrįstumą, vertino, ar šioje byloje figūruojančių asmenų piktnaudžiavimu tarnyba buvo padaryta didelė žala valstybei. Teismo nuomone, nors "didelė žala" yra vertinamasis požymis, tačiau aišku, kad tokiais veiksmais buvo pažeisti valstybės ir savivaldybės deklaruojami principai, ypač pakenkta valstybės ir savivaldos autoritetui, nes nusikaltę asmenys užėmė aukštas pareigas, jų veiksmai buvo kryptingi, sistemingi, ilgalaikiai, byla sukėlė didelį rezonansą visuomenėje ir pan.

Visi 11 nuteistųjų patys arba per gynėjus skundė apkaltinamąjį Kauno apygardos teismo 2015 m. liepos 10 d. nuosprendį, tačiau visų argumentus apeliacinės instancijos teismas atmetė išsamiai išnagrinėjęs bylą ir nustatęs, kad pirmosios instancijos teismo teisiniai veikų vertinimai yra teisingi, todėl išteisinti asmenis, kaip jie to prašė, nėra pagrindo.

Nuteistieji ar jų gynėjai prašė visiško išteisinimo. Byla buvo iškelta dėl Alytaus miesto stadiono rekonstrukcijos darbų projektavimo, viešųjų pirkimų ir pan.

Šis Lietuvos apeliacinio teismo nuosprendis įsiteisėja jo paskelbimo dieną, tačiau dar gali būti kasacine tvarka per tris mėnesius skundžiamas Lietuvos Aukščiausiajam Teismui.