Ingredientai

Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Medus 3 šaukštai
Garstyčios 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite nestorais ilgais pagaliukais.

Apibarstykite druska, pipirais, rūkytos paprikos milteliais.

Sumaišykite medų su garstyčiomis ir išmaišykite su vištienos gabaliukais, taip, kad kiekvienas pasidengtų.

Uždenkite plėvele ir pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Marinatą pirštais nubraukite nuo kiekvieno gabaliuko. Gabaliukus apvoliokite kiaušinio plakinyje ir sutrintuose kukurūzų dribsniuose.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių - kol gražiai apskrus.

Padažui nupilkite konservuotų persikų skystį. Jį pagardinkite aitriosios paprikos padažu pagal skonį.

Traškius pirštelius patiekite kartu su padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai