Sostinės oro uoste esančioje kavinukėje „Light house restaurant“, kurioje kavos išgerti ar pavalgyti gali jau lėktuvo laukiantys ir pasų patikrą atlikę lankytojai, užkandžiui galima įsigyti ir obuolį.

Tiesa, šio vaisiaus kaina čia – 1,10 euro už vieną obuolį. Oro uosto lankytoją tokia kaina labai nustebino.

DELFI kreipėsi į kavinę „Light house restaurant“ valdančios įmonės „Ameritek“ atstovus, kurie nurodė, kad vaisiaus kaina tokia todėl, kad jie greitai genda, o jų paklausa nėra reguliari, ir tai nėra pirmo būtinumo prekė.

„Obuoliai į prekybą įtraukti buvo po keleivių prašymo. Daržovių ar vaisių pardavimas nėra pagrindinė mūsų veikla, bet suprasdami, kad keleiviai (ypač rytinių skrydžių) su vaikais dažnai nepasiima sveikų užkandžių, kurių vėliau prireikia, nusprendėme užsisakyti nedidelį kiekį obuolių ir apelsinų. Kadangi vaisiai greitai genda, jų paklausa nėra reguliari, tai nėra pirmo būtinumo prekė, tad ir jų kaina yra didesnė“, – nurodoma įmonės atsiųstame komentare.

Komentare nurodoma, kad, pavyzdžiui, buteliukas vandens kavinėje kainuoja 1 euras.

„Ši prekė yra ne tik populiari, bet ir būtina, tad jai taikome mažą antkainį“, – paaiškino įmonės atstovai.

Norite pasidalyti savo įamžintų pietų nuotrauka, kurių kaina nustebino ar pradžiugino? Siųskite ją el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pietūs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)