Antradienio vakarą būrelis roko dinozaurų, menininkų ir aktorių susirinko į Alumnato kiemelį, kuriame susipažino su pirmaisiais „Senekos dienos“ kadrais, kurias iliustruotas kultinės praėjusio amžiaus pabaigos grupės „Šiaurės kryptis“ kūrinys „Ledynai“. Būtent šios grupės dainos, puikiai iliustravusios istorinį laikmetį, ir pateks į naujos juostos garso takelį.

Justė Arlauskaitė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus) nuotr.

Į sentimentus klausydamiesi „Ledynų“ grimzdo ne tik jau žilstelėję keturiasdešimtmečiai muzikantai ir aktoriai – susipažinti su nauju „Šiaurės krypties“ kūriniu atvyko ir keli jaunosios kartos atstovai, tarp jų – ir dainininkės Alina Orlova bei Justė Arlauskaitė.

Ypač didelio fotoreporterių dėmesio sulaukė Justė Arlauskaitė, pastaruoju metu įvairiuose renginiuose mėgstanti pasirodyti su skirtingais bičiuliais. Šį kartą ji į draugiją pasikvietė fotografą Luką Gricių. Tačiau kai kuriuos fotografus šį kartą kur kas labiau domino ne kompanionas, o Justės Arlauskaitės portretas, tiesiog alsuojantis neoromantika: nulis procentų modernaus cukruoto glamūro, šimtas procentų tikrumo, jausmų ir sentimentų.