„Tai, ką girdėjome iš pačių savininkų, mechanikų ir pardavėjų, taip pat su kuo susidūrėme patys, mus įtikino, kad nėra jokio kito modelio, kuris būtų labiau nusipelnęs šio apdovanojimo. Tiesiog niekas negali pasakyti nei vieno blogo žodžio apie turimą „Lexus IS“, – teigia „Autocar“ atstovai.

„Mes pasirinkome „Lexus“, nes jis yra ne per brangus, neįtikėtinai patikimas ir dar itin ekonomiškas“, – antrina „Autocar“ redakcijos vadovas Jimas Holderis.

Nuo tada, kai 1999 metais atsirado pirmosios kartos „IS“, „Lexus“ pardavė daugiau nei 180 tūkst. automobilių visoje Europoje, o šiandien gamoje yra ir hibridinis „IS 300h“, ir naujasis „IS 200t“, varomas 2.0 l turbobenzininio tvariklio.

Markė taip pat dominavo ir „Auto Express 2016 Driver Power Survey“ vairuotojų apklausoje. Didžiosios Britanijos patikimiausių naudotų automobilių apklausos duomenimis, net trys „Lexus“ modeliai užėmė aukščiausias pozicijas.

„IS“ nugalėjo kaip patikimiausias naudotas kompaktinis prestižinis automobilis, „RX“ – kaip patikimiausias naudotas visų varančiųjų ratų arba SUV automobilis ir „GS“ – kaip patikimiausias naudotas verslo klasės automobilis.

2016 metų „Driver Power“ automobilių pirkėjų pasitenkinimo apklausoje dalyvavo net 50 tūkst. Didžiosios Britanijos automobilių savininkų. Respondentai pateikė įžvalgas ir vertingas rekomendacijas tiems, kurie svarsto įsigyti naują automobilį. Tokio tipo apklausa puikiai atskleidžia, ką savininkai iš tiesų mano apie savo automobilius. Jie įvertina daugybę savybių, įskaitant patikimumą, kokybę, vairavimo patirtį, eksploataciją, sąnaudas ir dar daugiau.

„Atrodo, kad „Lexus“ dar ilgai nepasitrauks iš aukščiausių „Driver Power“ apklausos pozicijų, tad nieko keisto, kad markės modeliai nugalėjo ir 2016 metais. „Lexus“ suklysta labai retai, o jeigu ir padaro klaidų, atstovybės reaguoja itin greitai, kad sutvarkytų nesklandumus“ — sako Steve'as Fowleris, vyriausiasis „Auto Express“ redaktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)