Iš viso šiame aukščiausiame lygos divizione varžėsi 7-ios komandos: „OlyBet“, „Skuba“, SEB, „Swedbank“, IKEA, „Danske Bank“ ir „Tele2“. Čempionato metu vyko atkakli komandų kova ir lygos nugalėtojas paaiškėjo tik sužaidus paskutines rato rungtynes.

„Mes daug dirbome: treniravomės, gludinom susižaidimą ir siekėme išnaudoti stipriąsias savo žaidėjų puses – visai kaip versle. Turnyras nebuvo lengvas – buvo daug stiprių komandų, tačiau susitelkėme ir mūsų įdėtas darbas davė rezultatus“, – sako komandos treneris bei „Tele2“ strategijos ir plėtros direktorius Tadas Bukauskas.

Iki pat paskutinių rungtynių į lygos nugalėtojų titulą pretendavo net keturios komandos. Iškovojusi 4 pergales, 1 rungtynes sužaidusi lygiosiomis ir 1 kartą pralaimėjusi, „Tele2“ iš viso surinko 13 taškų bei galutinai įsitvirtino pirmojoje turnyro lentelės vietoje.

„Futbolas suartina komandą, sujungia žmones bendram tikslui. Nuostabu matyti bendrą skirtingų grandžių ir veiklos sričių mūsų darbuotojų darbą, jų susižaidimą bei pergales“, – sakė tris įvarčius turnyre pelnęs komandos puolėjas bei „Tele2“ vadovas Petras Masiulis.

Pergalingai baigusi turnyrą, komanda pretendavo ir į lygos taurę. Tačiau po įtemptos kovos ir lygiųjų taurės turnyro finale, teko mušti baudinių seriją – čia fortūna buvo palankesnė IKEA komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją