Ne visi dirba rytais, ne visi turi darbą, pensininkai gauna tokią pašalpą, kurios kažin, ar jums užtektų gyvenimui, o jūs drabstotės purvais.

Tarp tų žmonių yra ir daugiau už Jus uždirbančių ir daugiau už Jus pasiekusių, bet nė vienas negali žinoti, kaip gyvenimas susiklostys po kelių ar keliasdešimt metų, kad smerktų kitus.

Tie žmonės, kurie stovi eilėse, turi savo tikslų. Gal nori pamatyti viską pirmi? Kitiems tai – pramoga pabūti tarp kitų žmonių, pasikalbėti (yra žmonių, kuriems to labai reikia, kad ir tokiose masinėse vietose pastovėti, nes gyvenime yra labai vieniši) ir t.t.

O kur jūs randate laiko komentuoti kitų žmonių veiksmus? Kodėl manote, kad jūsų naršymui internete ir komentarų rašymui skirtas laikas yra naudingiau praleistas nei tų žmonių, kurie tą laiką stovi eilėje, pakvėpuoja grynu (kaip ten bebūtų) oru, gyvai pabendrauja su žmonėmis, o ne socialiniuose tinkluose, ir sutaupo vieną kitą, o gal ir keliasdešimt eurų?

Turtingi žmonės – ne tie, kurie nieko neskaičiuoja, atvirkščiai, turtingi žmonės dažniausiai pakelia kiekvieną rastą centą.

Linkiu daugiau tolerancijos ir sąmoningumo. Galime tik pasidžiaugti, kad bent kol kas atsidarė prekybos tinklas, siūlantis mažas kainas. Tai tiek labai trumpai, nes tiesiog piktina kai kurių žmonių požiūris ir komentarai apie „ubagus“, kurie šiandien eilėje stovėjo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ketvirtadienio rytą duris pirkėjams atvėrė naujo prekybos centro Lietuvoje – „Lidl“ – parduotuvės. Jau pirmąją valandą parduotuvės buvo apgultos žmonių – dešimtys jų stovėjo eilėje dar iki atidarymo, o vėliau apžiūrinėjo, ką „Lidl“ Lietuvoje gali pasiūlyti pirkėjams. Taip pat apsilankėte parduotuvėje? Prašome jūsų įvertinti kainas!

O gal nesilankėte šios parduotuvės atidaryme ir jums nesuprantamas didelis dėmesys naujam žaidėjui prekybos rinkoje? Pasidalykite savo nuomone!

Tai galite daryti spausdami pilką mygtuką čia arba siųsdami laiškus pilieciai@delfi.lt su prierašu „Lidl“.