DELFI kartu su nekilnojamo turto bendrove „Hanner“ organizuotame „Nacionaliniame interjero konkurse“ iš viso dalyvavo net 12 profesionalių interjero dizainerių. Iš jų sukurtų interjero vizualizacijų DELFI skaitytojai išrinko 6 verčiausius nacionalinio interjero vardo.

Prie šių interjerų įgyvendinimo šeši dizaineriai daugiau nei tris mėnesius plušėjo Ozo ir Žvėryno namuose. Šiuo metu visi butai jau yra pilnai įrengti ir laukia savo šeimininkų. Beliko vienas žingsnis – išrinkti gražiausią interjerą. Šią svarbią užduotį patikime DELFI skaitytojams, todėl nepraleiskite progos atiduoti savo balso. Tai padaryti galite čia.

Primename visus konkurso dalyvius ir jų sukurtus interjerus.

Provansiškas dizainerės Kristinos Grybaitės interjeras. Iš viso šio būsto įrengimui nuo nulio su apdailos darbais ir dizaino įgyvendinimu buvo skirta 27 542 eurai. Iš šios sumos interjero sukūrimui išleista 13 602 eurai.

Jaukus trijų kambarių buto dizainerių Rasos Merkytės ir Jovitos Jankauskienės interjeras. Iš viso šio būsto įrengimui nuo nulio su apdailos darbais ir dizaino įgyvendinimu buvo skirta 35 038 eurai. Iš šios sumos interjero sukūrimui išleista 17 443 eurai.

Minimalistinis dizainerio Karolio Kasikausko interjeras. Iš viso šio būsto įrengimui nuo nulio su apdailos darbais ir dizaino įgyvendinimu buvo skirta 28 425 eurai. Iš šios sumos interjero sukūrimui išleista 14 044 eurai.

Dizainerės Aušros Tauginienės sukurtas lofto tipo interjeras. Iš viso šio būsto įrengimui nuo nulio su apdailos darbais ir dizaino įgyvendinimu buvo skirta 29 414 eurai. Iš šios sumos interjero sukūrimui išleisti 14 663 eurai.

Dizainerės Monikos Noreikienės skandinaviško stiliaus interjeras. Iš viso šio būsto įrengimui nuo nulio su apdailos darbais ir dizaino įgyvendinimu buvo skirta 27 474 eurai. Iš šios sumos interjero sukūrimui išleisti 13 639 eurai.

Ir ryškus bei neįprastas dizainerės Indros Marcinkevičienės interjeras. Iš viso šio būsto įrengimui nuo nulio su apdailos darbais ir dizaino įgyvendinimu buvo skirta 22 657 eurų. Iš šios sumos interjero sukūrimui išleisti 11 460 eurų.

DELFI primena, kad pirmą kartą Lietuvoje geriausią interjero dizainą renka ne patys dizaineriai, o gyventojai. Du lyderiai – pagrindinis naujienų portalas DELFI ir nekilnojamo turto bendrovė „Hanner“ apjungė jėgas šiam tikslui pasiekti.

Nuo sausio 21 d. iki vasario 11 d. DELFI skaitytojai turėjo galimybę balsuoti už labiausiai patikusį vieną iš 12 dizainerių sukurtą namų interjero projektą. Šeši daugiausiai balsų surinkę dizainerių projektai pateko į antrąjį turą, kuriame už fiksuotą biuždetą jie ėmėsi įgyvendinti savo idėjų specialiai tam suteiktuose butuose.

Po pirmojo balsavimo daugiausiai balsų surinko Kristinos Grybaitės sukurtas namų interjeras (1300 balsų). Antroje vietoje – Rasos Merkytės ir Jovitos Jankauskienės darbas (629). Trečioje vietoje – Karolio Kasikausko namų dizaino projektas (586). Nedaug nuo jo atsiliko – Aušra Tauginienė (581) ir Monika Noreikienė (559). Taip pat į finalą pateko ir Indros Marcinkevičienės kurtas namų interjeras (483).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)