„Norėčiau pasidalyti sąskaita, kurioje mane tiesiog šokiravo vandens kaina“, – savo laiške DELFI rašė skaitytoja Silvija. Moteris pasakojo, kad sąskaita ją nustebino Klaipėdoje pasaže „Vėtrungė“ įsikūrusiame restorane „Feniksas“, kur nusprendė papietauti.

„Apstulbau turėjusi sumokėti už ąsotėlį vandens 3,50 euro. Vanduo buvo su citrinomis, bet kiek man teko susidurti, kitur stalo vanduo išvis nekainuoja, arba kaina yra mažesnė negu kitų gėrimų“, – stebėjosi ji.

DELFI kreipėsi į restorano „Feniksas“ atstovus, kurie patikino, kad sąskaitoje nurodyta kaina teisinga. Vis dėlto, pasak telefonu situaciją komentavusio restorano darbuotojo, klientė dėl kainos jiems nesiskundė, o 3,5 euro kainuoja 3 litrų talpos vandens ąsotis su citrinomis. Jame – ne vanduo iš krano, o perkamas specialiai.

Pasak telefonu kalbėjusio darbuotojo, žmogui paprašius vandens iš krano, jo būtų įpilta nemokamai.

Anksčiau vanduo kainavo 9 litus.

Norite pasidalyti savo įamžintų pietų nuotrauka, kurių kaina nustebino ar pradžiugino? Siųskite ją el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pietūs“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)