Ingredientai

Morkos 0.5 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Svogūnai 0.5 vnt.
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Baklažanus supjaustykite 1,5 cm storio griežinėliais. Gausiai apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms.

2. Pievagrybius ir kumpį supjaustykite plonomis riekelėmis (kumpį dar šiek tiek pasmulkinkite).

3. Parmezano sūrį sutarkuokite.

4. Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite svieste kartu su išspaustu česnaku ir smulkiai pjaustytu svogūnu. Kepkite apie 10 minučių ant mažos ugnies, kol pasidarys morkų košė.

5. Baklažanų griežinėlius nuplaukite, nusausinkite. Apibarstykite pipirais.

6. Ant kiekvieno griežinėlio užtepkite morkų mišinio, uždėkite pievagrybių, kumpio ir apibarstykite parmezanu.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai