Ingredientai
Krevetės
500
g
Miltai
4
šaukštai
Česnako milteliai
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
2
vnt.
Druska
0.5
šaukštelio
Kokoso drožlės
1.5
puodelio
Malti džiūvėsėliai
0.5
puodelio
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Išlukštentas, nuvalytas ir nusausintas krevetes apšlakstykite citrinos sultimis.
Miltus sumaišykite su česnako milteliais ir druska.
Kiaušinius išplakite.
Kokoso drožles sumaišykite su maltais džiūvėsėliais.
Krevetes apvoliokite miltuose, merkite į kiaušinį ir apvoliokite kokosų mišinyje.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po 2 minutes iš abiejų pusių.
Patiekite su aštriu abrikosų padažu: 3 šaukštus abrikosų džemo sumaišykite su vienu šaukštu aitriųjų paprikų padažo.
Atsiliepimai