Tačiau ar žinote, ką reiškia, jei suglaudus abu delnus, susijungia linijos?

Pirmoji pagrindinė linija delne, kurią žmonės dažniausiai pastebi, yra ties pirštų apačia. Ši linija vadinama širdies linija.

Štai, ką reiškia širdies linija:

Jei suglaudus delnus, abiejų rankų delnuose širdies linija yra viename lygyje ir atrodo tarsi susijungtų, tai rodo, jog esate ramus, švelnus ir užjaučiantis žmogus. Esate ganėtinai stabilus ir nemėgstate būti atžagarių asmenų apsuptyje. Tikėtina, jog jūsų šeima gerai sutars su jūsų antrąja puse.

Jei dešinės rankos linija yra aukščiau nei linija ant kairės rankos, tai reiškia, jog esate gerokai išmintingesnis pagal amžių, jus traukia vyresnių žmonių kompanija. Nekreipiate dėmesio į tai, ką kiti galvoja apie jus, esate praktiškas žmogus. 70 proc. tikimybė, jog jūsų antroji pusė bus vyresnė nei jūs.

Jei širdies linija kairėje rankoje yra aukščiau nei dešinėje, tuomet tai rodo, jog esate stiprus, atkaklus žmogus, ir, kaip liaudyje sakoma, mėgstate griebti jaučiui už ragų. Jūs trokštate gilios meilės, traukiate gerai atrodančius asmenis. Dideli šansai, jog jūsų antroji pusė bus jaunesnė nei jūs, taip pat gali būti užsienietis(ė).