Deja, nesėkmingai jos susiklostė Lauros Asadauskaitės-Zadneprovskienės ir Justino Kinderio duetui. Po nesėkmingo pasirodymo jojimo rungtyje, po kurios lietuviai su 792 taškais smuktelėjo į keturioliktą vietą, 2014 metų planetos čempionai nusprendė nestartuoti bėgimo ir šaudymo dvikovėje.

Pasaulio čempionais tapo Rusijos atstovai Aleksandras Lesunas ir Donata Rimšaitė (1509 tšk.), sidabras atiteko kinams Jiahao Hanui ir Xiaonan Zhang (1488 tšk.), bronza džiaugėsi baltarusiai Ilja Palazkovas ir Anastasija Prokopenka (1474 taškai).

Pirmojoje rungtyje - plaukime - lietuviai distanciją įveikė per 2 minutes 0,94 sekundės ir, surinkę 338 taškus ir užėmė 10-ą vietą.

Fechtavimosi rungtyje Lietuvos duetas laimėjo 21 dvikovą iš 44 (200 taškų) ir pasidalino 11-13 vietas su Turkijos bei Ukrainos komandomis.

Papildomame fechtavimosi etape L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir J. Kinderis įveikė Turkijos komandą, bet pralaimėjo kazachams ir savo sąskaitą papildė tik 1 tašku.

Trečiojoje rungtyje L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė (jodama žirgu Ivolga ir šokdama per antrąją kliūtį krito) ir J. Kinderis (Čužostranec) pelnė vos 253 taškus iš 300 galimų.

Iš viso varžybose startavo 23 valstybių komandos.