Šiaurės diviziono turnyre įspūdingą pergalę iškovojo be pralaimėjimų žengiantis Šiaulių „Vairo-Kalvio“ klubas. Jis net 100:0 (69:0) sutriuškino Šiaulių „Šiaulių-PRC“ ekipą.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Kęstutis Marcišauskas. Jo sąskaitoje – 26 taškai. 15 taškų pridėjo Evaldas Kanopackis.

57-ąją min. rungtynės buvo nutrauktos, nes „Šiaulių-PRC“ komandoje aikštėje liko tik 11 žaidėjų.

„Specialiai šioms rungtynėms nesiruošėme. Mes ruošiamės kiekvienam susitikimui, kad ir koks jis bebūtų. Darėme tai, ką planavome. Buvo ir geresnių, ir blogesnių momentų, bet rezultatas yra geras. Aš, kaip jaunas treneris, nenorėčiau vertinti savo darbo, tą turėtų daryti kiti. Mes tiesiog mažais žingsneliais einame link savo tikslo“, – kalbėjo „Vairo-Kalvio“ treneris Gediminas Marcišauskas.


„Rungtynes vertinu ir teigiamai, ir neigiamai. Varžovas buvo labai silpnas, nepasiruošęs šioms rungtynėms. Teigiamas dalykas - pergalė, o neigiamas – daugybė klaidų ir daug techninio broko prieš varžovą, kuris nedarė jokio spaudimo. Buvome praradę žaidimo kontrolę ir discipliną. Visas klaidas ištaisėme grumtynių veiksmais, todėl galėčiau išskirti grumtynių žaidėjus“, – kalbėjo „Vairo-Kalvio“ žaidėjas Mindaugas Misevičius.

Pietų divizione antrąsias pergales šventė Vilniaus ir Kauno ekipos. Vilniaus „VRA-Tomosta“ svečiuose 26:12 (7:0) nugalėjo pirmąją nesėkmę patyrusią „Klaipėdos kovo“ komandą.

Nugalėtojams 11 taškų pelnė Eimantas Badaška, po 5 – Albertas Paškevičius, Aurimas Streckis ir Augustinas Terleckas.

Klaipėdos ekipai po 5 taškus pelnė Deividas Popkovas ir Karolis Kivilis, 2 – Ernestas Skruibys.

Kitose rungtynėse Kauno „Tauras-Brum Brum“ išvykoje 89:19 nugalėjo Panevėžio „Klevo-PRS“ regbininkus.

„Viči“ taurės Šiaurės diviziono rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir „Baltrex-Šiaulių“ nukeltos į liepos 2 dieną dėl šiauliečių dalyvavimo Europos Čempionų taurės turnyre Sankt Peterburge (Rusija).