Po rungtynių C. Ronaldo nesikuklino ir sakė dar prieš baudinių seriją žinojęs, kad įmuš pergalingą įvartį.

„Privalėjau įmušti, – kalbėjo portugalas. – Jaučiau, kad įmušiu lemiamą įvartį, todėl treneriui pasakiau, kad mane paliktų paskutinį. Viskas taip ir buvo, o aš iškovojau jau trečią šios lygos titulą. Buvo puikus vakaras.

Mes visi esame labai laimingi, nes finalo rungtynės visada būna labai sunkios. Komanda žaidė puikiai, ji atidavė labai daug. Džiaugiuosi, kad galiu pasidalinti titulu su visais „Real“ fanais. Mums tai buvo puikus sezonus – iškovojome sunkiausiai iškovojamą titulą. Nėra žodžių, kurie apibūdintų žaidėjų, fanų, jų šeimų džiaugsmą.“

Dabar C. Ronaldo kelias dienas ilsėsis, o vėliau prisijungs prie Portugalijos rinktinės, kuri varžysis birželio 10-tąją startuosiančiame Europos čempionate.

„Real“ komandai tai buvo jau vienuoliktas UEFA Čempionų lygos titulas klubo istorijoje. Prieš tai paskutinį kartą „karališkasis“ klubas taurę kėlė 2014 metais, kuomet finale taip pat nugalėjo „Atletico“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)