Tomis dienomis taip pat vyko trenerių ir teisėjų kursai, kuriuose dalyvavo 40 specialistų, o tarp jų – ir Lietuvos atstovas Karolis Kaladinskas. Tai buvo didžiausi kursai pliažo rankinio istorijoje.

Kursų metu delegatams kandidatams paskaitas ir praktines užduotis vedė EHF pliažo rankinio varžybų komisijos narys Marco Trespidi iš Italijos. Teisėjams kursus vedė EHF pliažo rankinio komisijos narė Gabriella Horvath iš Vengrijos, o trenerių kursus vedė EHF lektorius Tamas Neukumas iš Vengrijos.

Testų programą sudarė 2 po 20 klausimų iš įvairių EBT (Europos pliažo turų), vykdomų varžybų reglamentų, 30 klausimų iš EHF Pliažo rankinio žaidimo taisyklių.

Šių kursų metu gerai savo užduotis atliko K. Janeika, kuris testų ir varžybų metu gavo gerą įvertinimą ir tuo pačiu įgijo EHF pliažo rankinio rungtynių inspektoriaus statusą.

Šis pasiekimas reiškia, kad K. Janeika yra vienintelis Baltijos šalyse EHF pliažo rankinio delegatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją