Ingredientai
Bulvės (virtos, didesnės)
4
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
3
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
3
skiltelės
Kalendros
1
sauja
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Virtas bulves sugrūskite iki tyrės.
Įmuškite kiaušinius, įberkite miltų, prieskonių ir gerai išminkykite.
Iškočiokite, supjaustykite nedidelėmis, trumpomis lazdelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų su šaukšteliu sviesto. Įspauskite česnako ir išmaišykite.
Vienas šalia kitos (geriau, kad nesiliestų) sudėkite į keptuvę švilpikus ir kepkite ant mažos ugnies kol apskrus.
Apverskite ir į tarpus suberkite kepti smulkiai pjaustytą šoninę.
Kai apskrus ir antra pusė, apibarstykite smulkintomis kalendromis ir išmaišykite.
Atsiliepimai