Ingredientai

Miltai 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 3 skiltelės
Kalendros 1 sauja
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Virtas bulves sugrūskite iki tyrės.

Įmuškite kiaušinius, įberkite miltų, prieskonių ir gerai išminkykite.

Iškočiokite, supjaustykite nedidelėmis, trumpomis lazdelėmis.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų su šaukšteliu sviesto. Įspauskite česnako ir išmaišykite.

Vienas šalia kitos (geriau, kad nesiliestų) sudėkite į keptuvę švilpikus ir kepkite ant mažos ugnies kol apskrus.

Apverskite ir į tarpus suberkite kepti smulkiai pjaustytą šoninę.

Kai apskrus ir antra pusė, apibarstykite smulkintomis kalendromis ir išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai