Jo atsiųstuose kvituose matyti, kad vienoje maitinimo įstaigoje, kurios pavadinimas nenurodytas, litras stalo vandens atsiėjo 1,5 euro.

Tuo metu kitoje – Birštone esančio viešbučio „Sonata“ restorane – vanduo kainavo 2 eurus. Tiesa, kvite matyti, kad tai buvęs stalo vanduo su papildomais ingridientais.

Taip gėrimo kainą DELFI paaiškino ir viešbučio administratore telefonu prisistačiusi Erika.

„Ten buvo 1,5 l stalo vandens ąsotis su mėtom, su citrinom, su spanguolėm“, – kalbėjo įstaigos darbuotoja. Ji sakė, kad anksčiau nusiskundimų dėl kainų nėra buvę – darbuotojos teigimu nesipiktino ir klientas, parašęs DELFI.

Pašnekovė sakė, kad ne kartą yra viešbučio klientams nemokamai įpylusi paprasto stalo vandens. „Tikrai niekada nesu už tai nė cento paėmusi“, – telefonu sakė ji.

DELFI primena, kad tai ne pirmas kartas, kai lietuvius stebina kainos kavinėse – į DELFI buvo kreipęsis ir skaitytojas Artūras, nustebintas nedidelių kainų Lenkijos kavinėje, ir Kaune apsilankiusi Karolina, kurią papiktino vandens kaina viename laikinosios sostinės maitinimo įstaigų.

Norite pasidalyti savo įamžintų pietų, patiekalo nuotrauka, kurio kaina nustebino ar pradžiugino? Siųskite ją el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pietūs“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)