Pirmi, atsiėmę auksinėmis širdimis pažymėtus marškinėlius, tapo trys „SMScredit.lt A lygoje“ rungtyniaujantys gynėjai: Egidijus Vaitkūnas iš Vilniaus „Žalgirio“, Valdemaras Borovskis iš Jonavos „Lietavos“ ir Deividas Česnauskis iš „Trakų“.

„Lietuvos futbolo klubų asociacija A lyga“ prezidentas Deividas Šemberas pirmas pristatė šią idėją, tikėdamasis, jog ši dar labiau sustiprins patriotines vertybes.

Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas įteikė marškinėlius V. Borovskiui ir nuogąstavo, jog ši idėja gimė tik dabar.

„Sveikintina idėja. Šaunu, kad priėjome prie šių dalykų: parodome futbolininkams kryptį, kur jiems tobulėti ir ko siekti. Manau, kad tai – labai geras ženklas ir gaila, kad tik dabar prasidėjęs“. – teigė E. Jankauskas.

Savo ruožtu LFF generalinis direktorius Nerijus Dunauskas, perdavęs marškinėlius D. Česnauskiui, taip pat buvo patenkintas šios idėjos įgyvendinimu.

„Idėja verta dėmesio. Man asmeniškai tai – stimulas parodyti žmonėms, kad jie verti rinktinės ir gali joje žaisti. Ateinančioms kartoms tai yra labai geras dalykas.“

LFF prezidentas Edvinas Eimontas įteikė marškinėlius E. Vaitkūnui, pasidžiaugė nauja idėja ir pakvietė aistruolius į artėjančias Baltijos taurės rungtynes, vyksiančias Klaipėdoje.

„Džiugu, kad kilo tokia iniciatyva. Vertiname tradicijas ir jų atsiradimą. Auksinę širdį sujungti su lyga – fantastinė idėja. Kviečiu visus šį savaitgalį į pajūrį, kur rinktinė atiduos savo širdis“, – pasakojo E. Eimontas.

Lietuvos rinktinė Klaipėdoje su Estija susigrums gegužės 29-ą, o „SMScredit.lt A lygos“ kovos sugrįš birželio 8-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)