Šįkart salotas gaminau iš:

0,5 didesnio meliono (apie 1 kg)
4 kriaušių (500-600 g)
0,5 kg smulkių besėklių vynuogių
2 didesnių obuolių (apie 400 g)
1 apelsino
4 stambių rabarbaro kotų (nepasvėriau…)
2v.š. rudojo cukraus
1 v.š. saulėgrąžų branduolių
1 v.š. smulkintų graikinių riešutų

Melioną, kriaušes, obuolius išsėklinu ir supjaustau nedideliais kubeliais, rabarbarų kotus nulupu, supjaustau panašiais kubeliais, kaip ir vaisius. Viską sumaišau su nuo kotelių nuskabytomis vynuogėmis, užberiu cukrumi, sudedu sėklas, užpilui išpaustomis apelsino sultimis, permaišau ir palieku bent 20min., kad išsiskirtų vaisių sultys.

Salotos skanesnės atšaldytos.