Jau 20 metų Lietuvoje veikianti bendrovė yra įgaliotas “Iveco” automobilių atstovas Lietuvoje. Šiemet konkurencija dar padidėjo, mat Vilniuje pradėjo veikti antras šios markės atstovas – bendrovė “Skuba”. Tad gamintojai klientams siūlo ne tik tradicinius vilkikus ar mikroautobusus, bet ir specializuotą techniką.

Parodoje eksponuojamas kranas sumontuotas ant važiuoklės “Iveco Daily 4x4” . Toks kranas su keturiais varomaisiais ratais gali privažiuoti į bet kokias sunkiai pasiekiamas bekelės vietoves. Tai puikus pagalbininkas elektrikams, statybininkams, telekomunikacijų darbuotojams. Ant tokios važiuoklės gali būti montuojami žemės grąžtai, kranai, kėbulai žmonėms pervežti.

Dar vienas neįprastas “Iveco” automobilis gali važiuoti ne tik keliu ar bekele, bet ir ...geležinkelio bėgiais. Toks automobilis gali nuvažiuoti į bet kokią nuošalią, keliu ar bekele nepasiekiamą geležinkelio atkarpą, remontuoti bėgius, elektros linijas, kirsti medžius, tvarkyti aplinką. “Lietuvos geležinkeliai” įsigijo 8 tokius “Iveco” automobilius. “Transmitto” parodoje pirmąsyk pristato ir serbiškus autobusus kainuojančius nuo 90 000 eurų.

Tai tik dalis parodoje “Transbaltica” pristatomų naujienų. Čia taip pat galima susipažinti su naujausiais „Volvo“, „Scania“, „Mercedes-Benz“ vilkikų modeliais. „Transbaltica“ ir kartu vykstančios parodos „Mechanika“ bei „Balttechnika“ veiks ir penktadienį, gegužės 20 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją