Baimė viešai kalbėti. Baimė mąstyti kitaip. Baimė netekti darbo dėl vietiniam valdininkui neparankios nuomonės. Baimė nepataikyti į natą.

Net 27-aisiais Nepriklausomybės metais laisvė vis dar nėra duotybė, dėl jos vis dar reikia kovoti, nenuleisti rankų ir nebijoti.

Prezidentas Kazys Grinius sakė – „kalbėti apie demokratiją, kovoti už demokratiją gali būti tik per vėlu, niekad ne per anksti“.

Organizatoriai kviečia visus prisijungti prie „Laisvės pikniko“ festivalio, pabendrauti, pasikalbėti apie laisvę, drąsą ir ateitį, pasiklausyti geros muzikos.

„Laisvės pikniko“ idėją palaiko ir festivalyje groja tokie žinomi Lietuvos muzikantai kaip Andrius Mamontovas, Jurgis Didžiulis, Monika Linkytė, Freaks on Floor, Colours of Bubbles, Vidas Bareikis, Aleksandras Makejevas, Arvydas Vilčinskas ir kiti.

Festivalis nemokamas ir laukia jūsų gegužės 24 dieną (antradienį) Kauno rajone, Aleksandro Stulginskio universiteto stadione (Studentų 11, Akademija) nuo 16 iki 23 valandos.

Daugiau informacijos ir „Laisvės pikniko“ naujienos – čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)