Ingredientai

Bulvės 500 g
Krakmolas 0.5 stiklinės
Miltai 0.5 stiklinės
Pienas 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Šoninę smulkiai supjaustykite ir porą minučių apkepkite.

2. Bulves išvirkite ir sutrinkite. Užpilkite karštu pienu ir išmaišykite.

3. Maišant suberkite krakmolą ir miltus.

4. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

5. Iš bulvių masės formuokite kukulius, į vidų įdėkite po šaukštelį keptos šoninės.

6. Kukulius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 10-15 minučių.

7. Patiekite su tirpintu sviestu arba grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai