Savaitgalį vilniečiai pastebėjo atsiradusią lauko reklamą, kurioje mėlyname fone puikuojasi užrašas „Taip gyventi verta“.

Joje taip pat nurodomas tinklalapio adresas taipgyventiverta.lt. Tinklalapio domreg.lt duomenimis, minėto domeno savininkas yra „Lidl Stiftung u. Co. KG“.

Pranešama apie televizijos reklamą, kurioje girdimas garsiausias šalies krepšininkas Arvydas Sabonis balsas.

Jis teigia: „Prisijunkite prie manęs – atkeliauja kai kas įspūdingo“. Ši reklama taip pat baigiasi užsklanda „Taip gyventi verta“.

Jau anksčiau buvo skelbta, kad A. Sabonis reklamuos šį prekybininką, tačiau pats tinklas tai nei neigė, nei patvirtino.

Bendrovė savo rinkodaros veiksmų nelinkusi komentuoti plačiau.

„Labai atsiprašome, kad visus jūsų nurodytus klausimus, susijusius ar galimai susijusius su „Lidl“ rinkodaros strategija, galėsime pakomentuoti tik vėliau“, - komentare DELFI penktadienį nurodė „Lidl Lietuva“ rinkodaros ir viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Gaižauskienė.

DELFI primena, kad prekybos tinklas balandžio viduryje prie Kauno atidarė logistikos sandėlį. Anksčiau buvo skelbta, kad savo veiklą „Lidl“ pradės vienu metu atidarydamas keliolika parduotuvių visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)