Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
3
pakeliai
Varškė
300
g
Grietinėlė
200
ml
Cukrus
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Šį lengvą receptą labai smagu ir patogu ruošti kartu su vaikais.
Gaminimo eiga
Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Plakant įmaišykite varškę, kad pasidarytų puri varškės tyrė.
Ant didelės lėkštės iš sausainių sudėliokite pagrindą.
Aptepkite jį apie 1 cm storio varškės sluoksniu.
Ant varškės dėkite sausainių sluoksnį, ant jų vėl varškės ir taip sluoksniuokite, kol pasibaigs sausainiai ir varškė.
Uždenkite maistine plėvele ir dėkite valandai į šaldytuvą.
Atsiliepimai